Vacature TSO kracht

Als tussenschoolse opvangkracht werken voor Stichting SOOS.

Wat houdt het werk in: Het begeleiden van een groep kinderen (tussen 4 en 12 jaar) tijdens het eten en tijdens het spelen of korte activiteiten (spelletje, knutselen, tekenen/kleuren).

Wanneer: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.45 tot 13.15 uur. Niet in schoolvakanties.

Meer informatie: Je werkt samen met een team tso-krachten, dat onder leiding staat van een coördinator.
Ervaring met (groepen) kinderen is een pré.
Een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om met kinderen om te gaan.

Heb je interesse? Stuur een email naar info@stichtingsoos.nl, bel naar Franca van Kessel, tel.nr. 024-3503874, of vul onderstaand e-mail formulier in. Als je wilt, kun je eerst een keertje meedraaien om te kijken of je het leuk vindt. Je krijgt een vergoeding van € 10,- per meegedraaide middagpauze.

E-mail formulier

Uw naam:

Uw adres:

Uw postcode:

Uw woonplaats:

Uw e-mail adres:

Uw telefoonnummer:

Mobiele telefoonnummer:

Hebt u ervaring met het werken met (groepen) kinderen?

Op welke dagen bent u beschikbaar?
maandag
dinsdag