Vacatures

VRIJWILLIGERS
Voor verschillende basisscholen in Nijmegen zoeken we vrijwilligers die toezicht houden bij het overblijven. Vergoeding € 10 per keer. Aanmelding via info@stichtingsoos.nl. Voor meer informatie klik hier.
 
SPORT PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO 
Voor BSO locatie Klein Heijendaal zoeken wij een sport pedagogisch medewerker. Dit voor minimaal één middag op de maandag, dinsdag of donderdag. Je werkt in een kleinschalig team, in een omgeving met veel ruimte om buiten de spelen en te sporten. Locatie Klein Heijendaal beschikt over twee gymzalen waar je als pedagogisch medewerker gebruik van mag maken. Evenals het bijbehorende spelmateriaal. Salaris conform schaal 6 CAO kinderopvang, inschaling naar ervaring. Interesse? Stuur een korte motivatie en CV naar  info@stichtingsoos.nl. Voor meer informatie klik hier.
 
COÖRDINATOR TUSSENSCHOOLSE OPVANG
Voor verschillende basisscholen in Nijmegen zijn wij op zoek naar een coördinator die het overblijven in goede banen leidt. Je werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen de middag. Je werkt met een team van vrijwilligers. Salaris conform schaal 9 trede 21 CAO kinderopvang. Voor meer informatie klik hier.
 
PEDAGOGISCH MEDEWERKER
Voor onze BSO locatie De Klokkenberg zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 3 middagen in de week. Voor meer informatie klik hier.