LOCATIECOÖRDINATOR KDV-BSO
Voor KDV/BSO locatie de Klokkenberg zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator. Locatie de Klokkenberg ligt aan de rand van Nijmegen-oost in een groene omgeving. Wil je meer weten? Klik hier.

VRIJWILLIGERS
Voor verschillende basisscholen in Nijmegen zoeken we vrijwilligers die toezicht houden bij het overblijven. Vergoeding € 10 per keer. Aanmelding via info@stichtingsoos.nl. Voor meer informatie klik hier.

PEDAGOGISCH MEDEWERKER
Voor onze BSO locatie De Klokkenberg zijn wij op zoek naar een ervaren pedagogisch medewerker voor 3 middagen in de week (12 uur). De looptijd van je contract is in overleg. Wil je meer weten? Klik hier.

PEDAGOGISCH MEDEWERKER ZOMERVAKANTIE - 1 juni tot 1 september
Wil je deze zomervakantie bijverdienen en ben je tenminste tweedejaars student MBO richting pedagogiek/onderwijsassistent? Kom werken als pedagogisch medewerker op onze BSO locaties in Nijmegen-Oost. Neem contact op via info@stichtingsoos.nl